Adviezen voor nachten buitenshuis

Bedplassen: tips voor buitenshuis slapen

Een nachtje bij een vriend thuis? Geen zorgen, DryNites® geeft u tips over hoe u zich kunt voorbereiden op een avondje uit met DryNites® nachtbroekjes.

Uit verschillende studies en enquêtes blijkt dat bedplassende kinderen (en hun ouders) vermijden en/of weigeren ergens anders te slapen uit angst geplaagd te worden. Bedplassen is heel vaak een goed bewaard geheim. Bedplassen wordt dan gezien als een echte “sociale handicap”.

Adviezen voor nachten buitenshuis

Gebruik het vooral niet als een excuus om je kind thuis te houden uit angst een paar dagen van hem gescheiden te zijn. Stel hem gerust dat hij niet het enige kind van zijn leeftijd is dat in bed plast en dat hij zeker vrienden heeft die met hetzelfde probleem kampen. Praat erover, met zijn instemming, met de volwassene aan wie je hem toevertrouwt, zodat hij in het volste vertrouwen kan vertrekken en ten volle van zijn vakantie kan genieten. Praat ook met je dokter.

Bied ten slotte aan om Drynites® ondergoed in te pakken, zodat hij het tijdens zijn verblijf discreet kan aantrekken en onder zijn pyjama verstoppen. Omdat ze super absorberend en discreet zijn, zal niemand kunnen zien dat hij in bed plast, dus zal hij zich veiliger voelen. Als hij wakker wordt, hoeft hij alleen het ondergoed weg te gooien en het is een uitgemaakte zaak!

Laatst bijgewerkt oktober, 2023

Tags: Tips en advies , Dagelijks omgaan met bedplassen, Tips en advies, 5 - 7 jaar , 8 - 15 jaar

Gerelateerde artikels

Ontdek onze producten

Vind het juiste product voor jouw kind
Absorberend nachtondergoed voor jongens

Luierbroekje: voor jongens van 3-15 jaar

Ontdekken
Absorberend nachtondergoed voor meisjes

Luierbroekje: voor meisjes van 3-15 jaar

Ontdekken
Absorberende matrasbeschermer

Absorberende matrasbeschermer

Ontdekken
Gelieve de verplichte velden in te vullen.
Gelieve de verplichte velden in te vullen..
Gelieve de verplichte velden in te vullen.

Even geduld a.u.b.